okaydesign.dk

okaydesign hjælper med de fleste af de ydelser, du køber hos et reklamebureau.

Koncept
Dit fundament. Grundlaget for alt, du gør i forhold til din markedsføring. Derfor er det vigtigt, at der både er ord, billeder og retning på det. Jeg hjælper dig.

Annoncer
Man har sin berettigelse som medie, når man har være på markedet i 269 år. Den gode annonce skaber opmærksomhed og fører kunderne til dit website eller din butik.

Messedesign

Er du klar til at møde dine kunder på messe? Messedesign skal tænkes fra bunden og spille sammen med din øvrige markedsføring. En gennemtænkt løsning ruster dig til at møde dine kunder på messe og fastholde dem efterfølgende.

Brochurer

En brochure er et medie, som kan noget helt andet end et website. Gennem bevidst valg af papir, kan man understøtte et produkts kvalitet. Derfor kan en brochure være det rette valg til din vare.

Ny identitet - eller bare et andet logo?
Visuelt design for virksomheder er både spændende og vigtigt. At have en klar identitet og et velkendt logo er guld værd for en virksomhed. Det er både Apple, B&O, Volkswagen og Mærsk eksempler på. Jeg tilbyder også logodesign. Se eksempler på mit tidligere arbejde her nedenfor.